Нови серии радиостанции за бизнеса от HYTERA

Hytera има удоволствието да обяви пускането на ново поколение радиостанции за бизнеса, които ще предоставят на потребителите незабавна и подобрена комуникация, позволявайки им да работят по-ефективно и продуктивно. Моделите от серия AP-5 са изцяло аналогови, а от BP-5 – и цифрови, и аналогови.

Във всяка от сериите има по два модела, аналоговите AP-515 и AP-585 (с 1.77-инчов дисплей и клавиатура), и цифрово/аналоговите BP-515 и BP-565 (с 1.77-инчов дисплей и частична клавиатура). Радиостанциите са с 3W говорител за силен и ясен звук, подпомогнат от подобрени функции за шумопотискане, за да можете да комуникирате безопасно, дори и в шумна среда.

НОВИ СЕРИИ РАДИОСТАНЦИИ ЗА БИЗНЕСА ОТ HYTERA | INTEGRA-A

Моделите са по-тънки (29.5 мм) и по-леки (между 200 и 230 гр), а разстоянието за комуникация е увеличено с 11%. Зареждат се бързо през зарядно или Type-C USB порт – 1.5 часа за BP-5 моделите, 1.8 часа за AP-585 и 3.15 часа за AP-515. Функцията VOX позволява да говорите, без да натискате и държите PTT бутона, като по този начин ръцете ви са свободни за изпълнение на други задачи.

Освен че поддържат и цифров, и аналогов режим, моделите от серия BP-5 предлагат и функции като priority interrupt, криптиране, текстови съобщения и Bluetooth, а също и IP54 (има и версия с IP67) защита от прах и проникване на влага, и MIL-STD 810G защита от влажност, удари и вибрация. Един час зареждане осигурява 10 часа време за разговори, а 256-те канала правят лесно назначаването на точните хора за правилната задача.

Пакетът от функции на радиостанциите от серия AP-5 включва гласово обявяване за потвърждаване на действието на програмируем бутон или за смяна на канала на моделите без дисплей. Радиостанциите са здрави, отговарят на MIL-STD 810G и са IP54 сертифицирани (има IP67 версия на модел AP-585) и могат да работят при температури от -20° до +60° C. Един час зареждане осигурява 8 часа време за разговори, а батерията на AP-515 издържа невероятните 18 часа работа.

Радиостанциите от серии AP-5 и BP-5 са перфектен инструмент за координиране на бизнес операции, за осигуряване на незабавни групови комуникации, за да ви помогнат да работите по-ефективно, безопасно и продуктивно. Широка гама допълнителни аксесоари се предлагат и за двете серии.