Интегра-А: Изграждане на надеждни и гъвкави радиосистеми

След внимателно проучване на нуждите на клиента, Интегра-А предлага изграждане на локални или национални радиосистеми.

Интегра-А е българска компания с над 30 години опит в изграждането на радиосистеми. Предлагаме решения за различни приложения, включително:

 • Сигурност и обществен ред: Радиосистеми за полиция, пожарна, армия, охранителни фирми и др.

 • Спасителни и Аварийни служби: Радиосистеми за противопожарни служби, аварийни центрове, медицински екипи и др.

 • Промишленост и логистика: Радиосистеми за предприятия, складове, логистични центрове и др.

 • Туризъм и отдих: Радиосистеми за хотели, ски курорти, туристически обекти и др.

Нашите системи са базирани на най-новите технологии и отговарят на най-високите стандарти за безопасност и ефективност.

Интегра-А предлага изграждане на радиосистеми на базата на две технологии: DMR – на базата на ретранслатори HR-1065 или dPMR – на базата на ретранслатори IC-FR5100/FR6100:

 • DMR (Digital Mobile Radio) - най-разпространената цифрова технология за радиокомуникация в Европа. DMR предлага по-добро качество на звука, по-голяма сигурност и по-голям обхват от традиционните аналогови радиосистеми.

 • dPMR (Digital Private Mobile Radio) - нов стандарт цифрова комуникация, позволяваща поверителност на предаваните данни

Радио ретранслаторите се свързват помежду си през интернет, като образуват своеобразна клетъчна мрежа, в която радиостанциите имат собствен номер, различни приоритети, спешно повикване, групиране и при желание и GPS позициониране /диспечерска система HYTERA/, както и изпращане и получаване на съобщения.

Изградените радиосистеми от Интегра-А отговарят на най-високите технически стандарти.
Те имат широк обхват, тясна честотна лента и оптимална мощност, което ги прави идеални за различни приложения и цели, включително:

 • Вътрешна комуникация в предприятия: Радиосистемите са идеални за вътрешна комуникация в предприятия, тъй като осигуряват надеждна и сигурна връзка между служителите.

 • Външна комуникация в строителни обекти: Радиосистемите са незаменими в строителните обекти, тъй като позволяват на работниците да се свързват помежду си, независимо от местоположението си.

 • Аварийно управление: Радиосистемите са от съществено значение за аварийното управление, тъй като позволяват на екипите за спешни случаи да се свързват помежду си.

Някои от най-популярните радиостанции за изграждане на радиосистеми са:

 • НР605 - опростена професионална радиостанция - вижте повече.

 • HP685 - радиостанция с дисплей и пълна клавиатура за професионална работа - вижте повече.

 • НР785 - професионална радиостанция висок клас с пълна клавиатура и дисплей - вижте повече.

Интегра-А предлага гаранционна поддръжка за всички изградени от нея радиосистеми. След изтичане на гаранционния срок, фирмата предлага извънгаранционна поддръжка при преференциални условия.

Ако имате нужда от надеждна и гъвкава радиосистема, не се колебайте да се свържете с нас.
Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящото решение за вашите нужди.

„Нашите радиостанции работят, дори когато всичко друго спре.“

Интегра-А ЕООД работи успешно на българския пазар от 1993 година. Внасяме, инсталираме и поддържаме системи за радиокомуникация и вътрешна фирмена сигурност.

Създаването на тази интернет страница е реализирано по проект № BG-RRP-3.005-2452-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“, финансиран от Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост.

2024 © Integra-a. Всички права запазени. Създадено от ND SOFT