Интегра-а: За нас

Интегра-А е водещ доставчик на решения за радиокомуникация и вътрешна фирмена сигурност в България. Фирмата предлага широка гама от продукти и услуги, включително:

  • Внос, инсталация и поддръжка на системи за радиокомуникация

  • Продажба на радиокомуникационно оборудване и аксесоари

Интегра-А има над 30 години опит в индустрията и е известна с високото качество на своите продукти и услуги. Компанията предлага индивидуален подход към всеки клиент и гарантира сигурност и надеждност на своите решения.

Защо да изберете Интегра-А?

  • 30 години опит и експертиза в индустрията с гаранция, че ще получите възможно най-доброто решение за вашите нужди от радиокомуникация и вътрешна фирмена сигурност

  • Компанията е дистрибутор на висококачествени продукти за радиокомуникационно оборудване и аксесоари: носими, мобилни и базови радиостанции; морски и авиационни радиостанции; радиостанции за свободна продажба; приемници; кабели, захранвания, антени, микрофони, специално полицейско оборудване и други.

  • Индивидуален подход към всеки клиент с внимание към детайлите при изграждане на радиосистеми или доставка на оборудване

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Ние сме представители на водещи производители като:

Освен вече изброените производители ИНТЕГРА-А ЕООД представлява на българския пазар и редица други марки:

Нашите радио-инженери са преминали специализирано обучение във фирмите-производители и периодично посещават курсове за овладяване на новостите. Персоналът на фирмата редовно присъства на изложения в цял свят за запознаване с тенденциите на пазара. Осигуряваме гаранционна и извънгаранционна поддръжка на оборудването и системите. Доставяме системи до ключ. Целта ни е да предлагаме конкретни решения на отделните клиенти, в зависимост от техните нужди.

От 2004 г. в компанията е внедрена Система за управление на качеството по стандарт ISO9001.

„Нашите радиостанции работят, дори когато всичко друго спре.“

Интегра-А ЕООД работи успешно на българския пазар от 1993 година. Внасяме, инсталираме и поддържаме системи за радиокомуникация и вътрешна фирмена сигурност.

Създаването на тази интернет страница е реализирано по проект № BG-RRP-3.005-2452-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“, финансиран от Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост.

2024 © Integra-a. Всички права запазени. Създадено от ND SOFT