%%BREAKDANCE_HEADER_DEPENDENCIES%%

Нова генерация преносим ТЕТРА терминал от HYTERA – PT-590 – очаквайте скоро

НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ПРЕНОСИМ ТЕТРА ТЕРМИНАЛ ОТ HYTERA – PT-590 | INTEGRA-A

Нова генерация преносим ТЕТРА терминал !

Преносим ТЕТРА терминал PT-590 – иновативна аудио технология, превъзходна комуникационна работа, нов потребителски интерфейс, висока надеждност, шумопотискане, базирано на изкуствен интелект, по-голямо покритие, нова хардуерна и софтуерна платформа.

Hytera PT-590 е готов за критични мисии днес и утре с изобилие от хардуерни и софтуерни предимства – от превъзходно аудио качество до по-голямо комуникационно покритие, от сигурност на данните до безопасност на персонала, от издръжлива батерия до здрав корпус от пластмаса и течна силиконова гума. Този здрав ТЕТРА терминал ще осигури невероятно лесна работа за Вашия екип на предна линия, благодарение на своя ергономичен дизайн, интуитивен дисплей, универсален Type-C конектор, дистанционно управление, работа между множество устройства и гласови команди.

Категория:

„Нашите радиостанции работят, дори когато всичко друго спре.“

Интегра-А ЕООД работи успешно на българския пазар от 1993 година. Внасяме, инсталираме и поддържаме системи за радиокомуникация и вътрешна фирмена сигурност.

Създаването на тази интернет страница е реализирано по проект № BG-RRP-3.005-2452-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“, финансиран от Програмата за икономическа трансформация към Националния план за възстановяване и устойчивост.

2024 © Integra-a. Всички права запазени. Създадено от ND SOFT

%%BREAKDANCE_FOOTER_DEPENDENCIES%%