Ново поколение DMR оборудване от HYTERA – серия H

Hytera има удоволствието да обяви пускането на своето следващо поколение DMR терминали, серия Н, проектирани така, че да интегрират най-новите постижения в хардуерните и софтуерните технологии, за да предоставят свръхнадеждни, високо ергономични радиостанции със значително подобрена функционалност в ръцете на потребителите, за които комуникацията e от решаващо значение.

Hytera разбира комуникационните предизвикателства, пред които се изправят потребителите в различните сектори на индустрията – обществената безопасност, транспорт, комунални услуги, търговски и други сектори. Това кара компанията да продължи да обновява следващото поколение цифрови радиостанции – серия H. Новоразработената хардуерна платформа и софтуерна архитектура допълнително подобряват изпълнението и това как потребителят взаимодейства с продукта, което предоставя по-професионално, усъвършенствано решение.

Серия Н радиостанции

Серия HP6 преносими радиостанции

Серията HP6 има два модела, HP605 и HP685, и е специално проектирана за потребители, работещи в сфери на бизнеса, критични към комуникациите. Тази гама предлага супер чист звук, ниско тегло, батерия с голям капацитет, здравина и увеличено покритие. А така също и технология за подобряване на гласа, базирана на изкуствен интелект, която намалява нежелания фонов шум, като по този начин позволява на потребителите да се съсредоточат върху задачата или мисията с повишена ефективност на комуникацията.
Ново поколение DMR оборудване от HYTERA – серия H | Integra-a
Ново поколение DMR оборудване от HYTERA – серия H | Integra-a

Серия HP7 преносими радиостанции

Серията HP7 се състои от радиостанции HP705 и HP785, които са проектирани за предизвикателни среди и сценарии като обществена безопасност, комунални услуги, летища или метро. Тази гама притежава стил и функционалност, които усъвършенстват стандартите в цифровите радиостанции, които в момента са на пазара. Серията се отличава със силен и чист звук, батерия с голям капацитет, устойчивост IP68 и здравина – за лесна употреба в множество среди и индустрии.

Мобилна радиостанция HM785

HM785 е следващо поколение професионална цифрова мобилна радиостанция. Осигурява по-голяма гъвкавост – поддържа стандартен единичен контролен панел и панел за дистанционно управление (единичен или двоен), за да е удобна в различни среди – превозни средства, мотоциклети и контролни зали – и предоставя ефективна комуникация. Има нов външен вид, но запазва високото качество. Новият потребителски интерфейс спомага за по-бърза работа, а базираната на изкуствен интелект технология за потискане на шума гарантира по-ясен глас в шумна среда.
Ново поколение DMR оборудване от HYTERA – серия H | Integra-a

Серия H цифрови ретранслатори

Ново поколение DMR оборудване от HYTERA – серия H | Integra-a

Ретранслатор HR1065

Ретранслаторът от серия HR1065 отговаря на съществуващите и нововъзникващите изисквания за комуникационно покритие и осигурява надеждни високоефективни радиомрежови услуги. Компактният цифров ретранслатор HR1065 като размер е наполовина на своя предшественик и е с вграден захранващ адаптор. Предлага се и във версия с вградени gateway за телефония и рутер, за да осигури решение „всичко в едно“.