Новата радиостанция от Hytera BD-615 е идеалният избор за работа в сурова среда

Новата радиостанция от Hytera BD-615 е идеалният избор за работа в сурова среда | Integra-a

Създадена да издържи дори в най -трудните работни условия.

Hytera пусна новa здравa радиостанция, която е много подходяща за тези, които работят в сурови или шумни среди – строителна индустрия, логистика, транспорт, сигурност и производство.

Преносимата радиостанция BD-615 е цифровият наследник на успешната аналогова серия на Hytera TC-6. BD-615 се отличава с иновативен дизайн, който осигурява по-добро представяне от традиционните аналогови радиостанции. Радиостанцията има отлична чувствителност при приемане, което й позволява да поддържа стабилна връзка и надеждна комуникация без смущения.

Новата цифрова (стандарт DMR) преносима радиостанция се предлага в смел, привличащ вниманието двуцветен дизайн. Тя е здрава, тествана е и отговаря на военния стандарт MIL-STD 810 G, включително за вибрация и устойчивост на температурни шокове. BD-615 е сертифицирана и за устойчивост на прах и водоустойчивост – IP66. Радиостанцията може да работи в температурен диапазон от -30 ℃ до +60 ℃ – всичко това гарантира надеждна работа в различни среди.

Hytera е оборудвала BD-615 с най-новата си цифрова технология за кодиране и коригиране на грешки, за да избегне смущения в сигнала и да осигури ясно качество на звука. Това позволява ясно предаване на човешкия глас, без изкривяване на фоновия шум, дори на големи разстояния.

В допълнение, BD-615 поддържа както аналогов, така и цифров режим на работа, така че потребителите могат лесно да превключват между тях, ако в тяхната радиомрежа се използват и двата.

Важно е да може да се разчита на BD-615 да издържи дълга работна смяна. Hytera избра 1500 mAh литиева батерия, която издържа до 16 часа в цифров режим, при цикъл 5-5-90. Ако се използва батерията с капацитет 2000 mAh, то устройството може да работи до 22 часа в цифров режим.
Радиостанцията е опростена и лесна за употреба. PTT бутонът е лесен за намиране и работа, както и копчето за канали, което поддържа 16 канала. LED индикатор показва състоянието на приемане и предаване на радиостанцията, съотверно със зелена и червена светлина. Устройството има програмируем бутон, така че могат да се добавят допълнителни функции. Аудио жакът поддържа голямо разнообразие от различни слушалки и изнесени микрофони.

Hytera разбира изискванията на своите клиенти, по отношение на критично важните комуникации. BD-615 осигурява висока производителност, комбинирана с прост потребителски интерфейс, за да гарантира, че крайните потребители могат бързо да се справят с устройството. Тaзи здрава, но същевременно лека радиостанция предлага надеждна и незабавна комуникация, което я прави идеалният избор за бизнеса.